Sunday, May 12, 2013

Another sweet escape

Babai blog, kami nak pi naik airplane lagi.

Lepas naik airplane, haruslah terjah ofis Cik Aiyu, hahaha...

Wah la weyyy... banyaknya jalan! Tak sedar diri sungguh mak buyung ini, hihihi...

Bukan nak ke mana pun, esok kami nak balik kampung. Ni kira dekat la, fly pagi, tengahari dah sampai. Kalau balik kampung sendiri, sampai kematu bon bon, tak tentu sampai lagi.

Kami fly esok, tapi Rabu baru pergi rumah Cik Abe. Sebelum tu lepak kat Fargo dulu, pasal Cik Abe nak tengok konsert rock hari Selasa nanti. Dulu time preggy Cik Aiyu, kitorang tengok konsert Megadeth. Ni band apa I dah lupa, Opeth? Opeh? Opah? Yang pasti bukan Maroon 5 atau pun Incubus. Kalau tak, confirm I lari pergi depan dulu, muahahaha... Buruk perangai kan. Patut time preggy ni pergi lah dengar orang mengaji ke ape, ni konsert rock gak kau tibai.

Anyway, happy belated mothers day to all the mommies out there. Kami takde buat apa pun, Cik Abe tatau pun hari ni mothers day, hahaha.. Tu la suami ku, mat saleh yang tak lomantik. Tak lomantik pun ok je lah, pasal hari ni sang isteri telah menge pow sang suami tiket untuk balik ke Malaysia, yiihaaaa!

Pasar Ramadan, aku datang!

*chicken dance*

Ok lah, nak tido dulu. Kumpul tenaga untuk swimming esok.

 
My best $0.99 investment.
 
Pelampung kura-kura, hehehe...
 
Budak pompuan ni tak tau takut. 1.5 ft? 3 ft? 5 ft? 8 ft?
 
Semua dia ceburrrr.....

6 comments:

Sicness Surfacing said... BALAS

whoaa tengok megadeth tu...jeles ai. dulu sebelum dapat tau pregnant dah beli tiket judas priest kat singapore skali dapat tau pregnant terus husband suruh jual tiket..huhuhu sedih

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Slmt blk kpg Cik Aiyu dan family.
Nasib baik ada pelampung tu x kiralah berapa dlmkan,beraninya Cik Aiyu.

Jom join bloglist kak Nurul,hanya komen di entry tu je.

Amy Z! said... BALAS

Wuhuu! Memang best dpt pow cik abe tiket blk msia. Amboi. Tiap2 hari la ke pasar ramadhan tu nanti. Takpe. Lepas tu pantang betul2 naaa.. Hihi.

Anonymous said... BALAS

wahhh...balik minnesota ke aiyu...selamat balik kampung..

Fifi Nadhrah said... BALAS

ok la.. cebur sambil pakai pelampung.. kalau tak naye je..

Anna said... BALAS

Haha..Opeth! Your husband has the same taste as my husband! I pun time pregnant sibuk pergi konsert metal rock, layan my husband la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...