Monday, May 5, 2014

Gear dua

Woot woot, ada orang tu dah masuk gear dua!
 
video
 
Dah makin laju ni, makin banyak la kerja mommy. Makin terjerit-jerit lah Cik Aiyu juga, pasal dinasour datang merempuh.
 
Sejak dapat lutut ni, abam Aaron suka sangat masuk dapur. Pastu gigit besi handle kabinet dapur. Gatal gusi agaknya. Tapi bila orang kasi teether, tak nak. Nak besi jugak. Bila sakit, mengamuk. Camne nak tolong tu? Yang kakak geli, pasal air liur adik bersepah. Lantak la korang, penat mommy nak layan. Kang kalau nak asyik kemas 24 jam, aku gak yang stress sesorang. Tamau la jadi tiger mommy selalu, penat!


Dalam duk komplen pasal anak kan, I baca blog ni,

http://masmarini.blogspot.com/2014/05/susu-terakhir-buat-armand.html?m=1

Oh myyy... menangis jap I sesorang di tengah malam ni. Sedih sangattt....

Al-fatihah buat arwah adik Armand.


Insaf weh, lepas ni tamau check tipon lagi masa menyusukan abam Aaron :(

7 comments:

nasa mulia said... BALAS

bertambah maju abam Aaron, bila dah masuk gear 4, masuk drift ya abam..

Norliana Abdul Rahman said... BALAS

uwaaaaa!!!!! aku nangis jugak ni baca blog tu tau!!!

lyza said... BALAS

Rindu la ngn korang semua.. rasa kejap je aaron dah besar.. mek aiyu lagi la..

Amyz Azlie said... BALAS

Kan.. Biar je sepah2 tu. Kita pun tak larat nak kemas. 2-2 tu tukang sepah. Kalau rajin kemas. Kalau tak biarla. Yang angin kadang, bila sepah-sepah tu, ada je mainan tak jumpa. Merasa mak jadi tarzan jap. Hahaha.

Baru baca malam tadi. Sedih sangat la.. T___T Semoga keluarganya tabah menghadapi. Tsk. Tsk.

Nota Cikgu Anum said... BALAS

Iols pun bc satu blog yg kehilangan ank nya Inaas yg berumur 10 bln. Teresak2 sbb ank iols pun 10 bln

Yong Is My Name said... BALAS

Hhaha... Dinasour yang comel lote.. Lawakla MamaCik Aiyu..

ps: Yong baca blog tu time break kat opis.. abis member depan sudah pelik tengok Yong kesat air mata..

CikLily Putih said... BALAS

kite pun baca, sedih yang amat tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...