Sunday, September 14, 2014

It's all about him

Asyik asyik cerita pasal kakak, hari ni kita cerita pasal adik la pulak.

Sian adik, jarang enterprem. Dah la gambar pun mommy jarang nak snap, nak update kat blog hape tah lagi.

Bukan aje di dunia maya, dunia reality pun mommy jarang layan, hahahaha... Tu la, zaman kakak dulu mana ada Instagram. Smartphone pun tah mommy ade tidak. Kalau ada pun, kamera cap ayam. Tu yang gigih bawak kamera sana sini. Skang ni walau tak ber iPhone 6, boleh laaa.. kekadang gambar jadi ok. Walau ada sedikit goyang kan. Tak paham aku, camne orang boleh amik gambar pakai phone dengan cantik. Tangan iolss ni selalu ketar ke ape, tah la.

Anyway, skang ni abam Aaron dah mula mengorak langkah. Skang ni dah maju sikit la, dalam 5-6 langkah sekali harung. Tapi pasal nak laju, member masih rajin merangkak. Kekadang merangkak kepala tunduk ke bawah, tau tau dah tercium dinding. Pastu kekadang dia suka geleng sesorang. Nampak gaya nak menurun nombor ekor pun ade. Cuma takde nombor diberi, cuma "taaa taaa baaa baaaa daaaaaa.... brrooommm brrooommmm maaaaaaa". Kalau siapa tau apa maksudnya, sila kasitau tuan punya blog hokayyy...

Memandangkan mak nye  dah insaf sedikit, terimalah video abam Aaron berjalan.



Gambar hensem pun haruslah di post sekali :D


Gigih main masak masak dengan kakak. Semoga rajin masak dah besar nanti, aminnnn....
 

Tatap lah rambut abam Aaron tu puas-puas, pasal semalam kitorang dah potong rambut depan dia, hehehe... Rimas I tengok, tapi tak berani nak potong sesorang. Semalam Cik Abe ade, tolong pegang kepala dia. Ok lah, takde perasaan pun dia. Cik Aiyu yang excited lebih. Bila kitorang tanya nak potong rambut dia ke tidak, terus dia lari, hahaha... Sayang nau dengan rambut dia!

7 comments:

Afasz said... BALAS

comey nye adikkkkkk.. ensem

leh wat menantu ni

singgah dr http://afasz.blogspot.com

Miss Sasu said... BALAS

assalam ..

selamat berkenalan.

jom ke blog saya. kisah saya dalam menurunkan berat dan mengekalknya sebagai suri rumah yang bekerja.thanks

hani noordin said... BALAS

amboii kuatnya tepuk tangan

Fifi Nadhrah said... BALAS

lameeeee tak singgah sini.. besar dah abg aaron..

Qider said... BALAS

Rambut adik boleh potong, rambut i..err..emm..tak boleh...

(kata kakak Aiyu)

hahaha..

supermommapots said... BALAS

Sama ngan My dotter sarah sebaya aron..asal merangkak laju jalan 3-4 tapak je..n mmg suka geleng geleng kepala..

Sumaiyah Abd Ghani said... BALAS

Omeynye aaron. Saya pun sayang sangat nak potong rambut depan anak. Pernah sekali potong dah macam gigit tikus dah. Last sekali bawak aje pegi kedai haha.
Jemput baca blog saya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...