Saturday, October 25, 2014

Aaron is one!

Alhamdulillah, our lil bub is one.
 
Happy birthday Aaron!
 
Semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu. Jadi anak yang baik dan soleh.
 
Kitorang takde buat partay pun untuk abam Aaron. Malas pun iye, tak koser pun iye, hahaha... Kang kalau ajak kawan reramai, dia jugak yang rasa confuse, pastu nanti nak mommy doploh pat jam.
 
 
 
Jadi untuk rasa special sikit, mommy bawak kamera pergi taman semalam.
 
video
 

 
 
 
Petang kat rumah pulak, kitorang potong kek.

 
Sorry, kek busuk je. Sendiri buat, hahaha... Gigih potong nombor "1" dari loyang 13" x 9". Board pulak, dah sampai rumah baru perasan takde alas nya. Sebenarnya dah letak kek kat atas tu baru perasan, hihihi.. It was vanilla cake with cream cheese frosting. We try to keep it as natural as we can, hence the lack of color and of course, no fondant. Anak iols baru setahun, masih suci lagi palette nya. Nanti bila dah kenal cokelat, baru kita pakai pewarna dan perisa tiruan haaa :P

 
Despite the look, it was gooooddd :D

 
Finale of the day, fresh milk yo! Harap-harap abam Aaron suka lah fresh milk, pasal lagi 2 minggu mommy nak pergi berjongket selama 2 minggu, hehehehe....
 
 
 
Happy birthday again my love.
 
xoxo

9 comments:

Kengkawan said... BALAS

Happy birthday aaron!

Just.wanie said... BALAS

happy birthday aaron !! takut tgk pisau tu hehee

Syima Syaz said... BALAS

Happy bday to u aaron!!

Nanak said... BALAS

happy 1st birthday Aaron..

p/s
apakah itu berjongket?
(bzbody mode)

Amyz Azlie said... BALAS

Happy birthday Aaron darling. Mwah! Mwah from aunty amyz. :-)

Fiza Hanif said... BALAS

Awwww... so cute lah abam Aaron ;)
Cepat dah 1yr old dah kan. Anyway, aunty oso wanna wish u semoga panjang umur & sihat always love.
And semoga mummy tambah baby. eh. eh.
hihhihi

Madam Sooyaree said... BALAS

Kengkawan,
Terima kasih!

Just Wanie,
Thanks dear! Heheh... pisau tu untuk kita, Aaron tak pakai lagi, hihihi

Syima,
Thankssss!

Nanak,
Hahahah... berjongket = berjalan dengan kadar tak sedar diri, hahahahaha... how are you lah dear?

Amyz,
Thanks auntie! Kiss kiss!

Fiza,
Thanks Auntie Fiza! Hahaha... soalan cepu emas tu. Siapa nak jaga, ni dua pun dah pening, hahaha

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Hepi besday Aaron comel....

Fifi Nadhrah said... BALAS

happy belated birthday aaron!~ jadi anak yang soleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...