Saturday, June 11, 2011

Marilah menari...

~~~Marilah kita menari...~~~

Siapa yang tak tengok lagi video clip Prema Yin? Eleehhh... tipu lah kalau korang tak tengok lagi. Cerita panas tuuu... kompem masuk Melodi kan?

Terus terang cakap, aku tak kenal pun siapa Prema Yin & Shah Jaszle tu. Gigih ku meng Google. Mati-mati ingatkan Prema Yin tu dari Indonesia. Rupanya Malaysia. Jumpa tengah jalan pun mesti tak tau artis. Sejak duduk luar ni, jarang betul follow artis-artis baru kat Malaysia. Especially lepas semua channel pun ada reality show ni kan, lagilah ahkak fail. Kalau tanya AF, yang last aku tengok yang Mawi menang tu la kot. Lepas tu kaput. Ada jugak lah aku baca pasal diorang di Utusan online, tak pun di forum Cari.  Tapi itulah, on and off gitu.

Anyway, kesian pulak tengok diorang kena lahar. Aku rasa video clip tu biasa aje. Sexy sket la kot, Camelia kalau buat video clip pun pakai sexy kot? Tang menari tu, hehehe... Sorry ek Prema, but I think you can do better lah ;)

Tapi jangan tak tau, penangan marilah menari ni dah sampai kat US.

Gigih anak haku praktis ni.


Move over J Lo! Here comes I Yo!

Inilah aktiviti harian Cik Aiyu. Marilah menari depan tv. Tapi step sama aje, goyang bon bon dari atas ke bawah. Swing kiri kanan belum pass lagi.

P/S: Nampak tak ada kotak tepi speaker tu? Buruk kan.. I know! Tapi nak buat camne, ada orang tu tiba-tiba ada extension arm. Suka nau godek wayar kat belakang. Yang rak tu pun, tingkat paling bawah kena bukak, pasal ada orang tu beberapa kali buat cubaan seberang jambatan. Skang ni bawah rak tu jadi port dia merajuk kalau kena marah, hahahaha....



10 comments:

ira_bluebee said... BALAS

aduhaiiii cik aiyu.kalah lah inul macam nie...gelek kan cik aiyu lagi power...hihihi...
serius saya tergelak sampai sakit perut tgk video cik aiyu nie,siap pandang2 kamera lagi yea...

Dinas Aldi said... BALAS

Takpa takpa, sekarang ni bon2 naik atas bawah saja, lama nanti bila dah prektis lagi, konpem cekap swing kiri kanan lak. Prektis lagi, cik Aiyu!

Nanak said... BALAS

hi cik aiyu n mommy...lama benar tak tny kabar..amboiii, ni mcm goyang inul je..wakakaka

mamaDhea said... BALAS

ekekeke.. chumel okeh aiyu.. ;p

Amy Z! said... BALAS

ahahaha. gigih prektis. lama2 tu bleh masuk so u think you can dance.. ahahaha.

Wahidah said... BALAS

alahai comey je die goyang bon bon je yea..pas ne leh swing kiri kanan pulak yea cik aiyu..:P

Madam Sooyaree said... BALAS

Ira,
Hehehe... Inul pun Inul lah. Nanti akak ajar dia gelek gerudi, awww!

Dinas,
Koman koman nak macam Shakira kannnn :D

Nanak,
Hahahaha... boleh duet menari sama Fredo!

Mama Dhea,
Thanks dear!

Amyz,
Ok lah tu, mak nye redha, hehe

Wai,
Cik Aiyu tanya, Auntie Wai nak ajar ke? ;P

shuhada said... BALAS

hhahaha..cute sungguh...comel bon bon dia menari2...hahahha...

Anggerik Berduri said... BALAS

walauweh..cik aiyu exercise ke?aharks

Missy CSI said... BALAS

tak penah tgk pon video prema tu, sbb dh tau tak hebat sgt, baik tgk cik aiyu menari bon atas bon bawah...kelasss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...