Sunday, March 18, 2012

Pemenang FM GA Mai Korner

Dress? 

Checked.

Hair?

Checked.

iPad?

Checked.



Hehhh… perasan nak kasi award sat haaa… Padahal tengah pakai suar pendek ngan t-shirt, rambut macam orang lepas beranak. iPad? Nan hado.



Terima kasih pada semua yang sudi join GA tak seberapa kita. Ahli majlis ada 22 orang, hadiah ada 5. Nak kasi semua, tunggu kena loteri dulu haaaa, hehehe...



Mari kita tengok siapa yang kenaaaa…..

Ahli majlis:-

MK Ahli Majlis



Dan pemenangnya ialahhh……….



DSC04951

MK 1
FM #1: Sabira

MK 2
FM #2: Z!-mYA

MK 3
FM #3: Sari

MK 4
FM #4: Nazayiena

MK 5
FM #5: Miss Scofield (oh Michael Scofield! Smile with tongue out)



Kepada semua pemenang, sudi sudi lah e-mail kita nama penuh & alamat anda di hudada@gmail.com. Nanti kita pos FM direct dari Amerika k, kasi setem lip lap sket, hehehe…

Kepada yang kurang bernasib baik, insya allah boleh cuba lagi lenkali. Esok kami nak ke San Antonio. Plan last menet, makcik & pakcik Cik Abe ada sana jenguk anak diorang, so kami pergi melawat sedara la kekdah nye. Cik Aiyu pulak mungkin bakal melawat bopren buat kali ketiga. Hamboi hamboi hamboi, melampau betul anak haku kan, kalau jadi kami pergi SeaWorld kali ni, selang 3 minggu jumpa bopren. Mak nye time bercinta dulu, jumpa 7 minggu sekali tak tentu, huahahaha…

DSC05052-e

Cik Aiyu dalam dakapan yang tersayang.

DSC05055-e

18 comments:

sabira said... BALAS

keh keh keh.... ..thanx akak..thanx juga to random auto system...hihihhihih
:))))..tak sabar nak tgk setem liplapliplap....blink blink mata iolss..hahahahah..kemsalam boyfren cik aiyu yang kaler merah..ambik gambo bebanyak tau kak...

ANR said... BALAS

hamboi, cik aiyu didakap BF yang fluffy. untung badan dapat meet up.

nasib kite ngn mak cik aiyu lebih kurang, nk jmpa bf sebulan sekali pun payah ini kan pula nk didakap kan. LOL

have fun kat sne nnti.

Asmara said... BALAS

tahniah pemenang! :D

farah said... BALAS

Muka cik Aiyu cam ngantuk je kena peluk ngan boyfren. Tau la boyfren badan sedap kan...hehe...Seaworld lagi ke Nurul! Waahhh bestnya! :)

cIk JanNah said... BALAS

mak nya jeles lewtewww
haha

Dinas Aldi said... BALAS

Amboi, Cik Aiyu nampak sungguh bahagia dalam dakapan encek Elmo tu!

Semoga kakak Huda dah keluar dari hospital & dah sembuh seperti sediakala ya.

Tahniah pada yg menang :)

Amy Z! said... BALAS

Wah. Untung dpt FM dari amerika. Hihi. Tahniah! :)

Alololo. Mesti hati berbunga2 dpt peluk cik elmo. Favorite star gitu. Ni dapat pergi lagi. Ewah. Tambah2 seronok la dia.. Hihihi.

Nazayiena said... BALAS

Amboi cik Aiyu cepatnya dpt jumpa lg boprennya tu,seronoklah ya.
Tq dpt FM seaworld kali nie....

Anonymous said... BALAS

clever gurl la aiyu ni.. anak2 buah saye kalo jumpe maskot besar mcm ni terus meraung~~ he he.. ini kan plak nak snap photo dakap2 bagai~

aikasayang said... BALAS

alamak..miss 1 no
hehehe..
bestnya nk g seaworld lg skali cik aiyu..
amik gmbr byk2 ye skali dgn mummy

miss scofield said... BALAS

OMG.....
erk...xsangka nye my nickname naik...
....alhamdulillah...
dah laaaa i xde blog...
xsangka plak tercalon n dpt the gift.. ..terharu...
1st time dpt gift dr online friends
ok..mommy cik aiyu...nanti i will email u......

p/s:- ontok je cik aiyu dlm pelukkan mr.elmo.......feeling gituh...

NunsNajib said... BALAS

aloh aloh. Muka innocentnyaaa. Maken besar maken comel la cik Aiyu! Geraaamm! :)

sri hati said... BALAS

Uiks nampaknye hampa la nk dpt fm dr jauh nie..hehe nwy tahniah kpd yg brtuah..cikaiyu kita ni mkn besar mkin aiyu la..mesti boipren pn x sabar nk jupe cik kak kite nie:-)

Nanak said... BALAS

bdebar-debar i tgk nama pemenang..haha..tahniah kpd pemenang ye..:)
pepun,Aiyu adalah sgt comel..napa tak senyum sayang?

アヌムちゃん said... BALAS

comeynyaaa cik aiyu dgn elmo tuhh..geram..nak culik jap cik aiyuu..heeee..congrats to the winner :)

lyza said... BALAS

San Antonio???
HRC FM satu.... hahahahaha.....

COngrats pada pemenang...;)

Anonymous said... BALAS

Dah terlampau terrrrujaaa dapat tempat ketiga ... sampai lupa nak ucapkan terima kasih kepada tuan punya blog ...

OH .... LIHATLAH DUNIA ...


Sari..

Eliss Mie said... BALAS

comelnya fm california tu :p ada lebih? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...