Thursday, February 28, 2013

Candy addict

Dear blog,

Sorry, but I am currently busy.



3 kotak baru sampai dari US, so dalam sehari dua ni memang busy sikit, nak hantar parcel pada customer.

Bila dah free sket, alih alih Sue WhatsApp mintak tolong,

"Tolong kasi aku ticket untuk Candy Saga, aku stuck kat level 35 ni"

Or something like that.

I pun cam "Ehhh... game apa ni?" Boleh laaa.. nak tolong kawan punya pasal kann..



Alih alihhh....



"Korang, tolong kasi aku tiket. Aku stuck kat Level 20 ni"

(tuan punya blog, bukan nama sebenar)

13 comments:

Kniedaz said... BALAS

Candy Saga? Mesti best kalau sampai camtu sekali kekdahnya

Nurul Aziz said... BALAS

Samaaaaaaaaaaaaaa! Mula-mula tolong kawan, sekarang ni, terpengaruh. Hish~ bencikkkk. Geram je bila tak dapat naik level..

Silver Fern said... BALAS

Selalu gak main game ni, tp xtau pulak bole mintak org lain tiket.. Camne nak mintak?
-tutup muka malu dgn cik aiyu sbb i xpandai main game-
:)

izura said... BALAS

Hahaha..addict gle..time ni la suma jd kwn..mitak nyawa n tiket...tulun sy stuck level 30 ni...dh brpuluh kali x lps ni...

Fifi Nadhrah said... BALAS

candy crush saga!~ ramai org tengah gle main ni..

Eny Yusof said... BALAS

Hahaha... I pun addicted to this. Skrg dah abis level 35 and stuck tak boleh continue sbb kne mintak ticket kat org in which i am so malas to do. So to over for that, i main balik level2 lain yg tak hit 3 stars. Hehehe....

Cik Bahgia a.k.a Zet said... BALAS

Haha.. Sama addictd giler.. Pastu stuck kat level 74 smpai 2 bulan sbb xlepas2.. Rasa2 adlh lbh 100x cuba.. Ni da lepas terstuck lg kat level 82... Makin lama makin susah.. Stress di buatnya.. Tp xmain jgkkk.. Hehe.. Yg tiket tu no problem.. Sbb makin lama makin ramai yang main berbbnding wktu mula2 dulu.. n slalu msg sapa2 mintak tolong bg tiket ngn bg nyawa.. Hahah..

Miss Cool said... BALAS

adoyai. orang balik malaya tolong kemas gumah la.... ;)n melawat kaum kerabat!

E`n1x said... BALAS

nyesal start main, haku pun addicted. time berak pun boleh main ok hahahahahahha

♥ Elin ♥ said... BALAS

elin baru stage 30..jenuh nak menang...asik lahhhh mintak life...hahhaha

Anonymous said... BALAS

haku nyesal start main, haku pun addicted...tlg gtau mcm mne nak minta tiket...dah seminggu dok stuck kat level 30 ni.....

Nurul said... BALAS

me to.. addicted kat games ni.. sighh
stuck at level 173..da berhari2 x lepas ni..

Wawa Tasliman said... BALAS

candy crush.. may favo game, so far dah sampai level 33 tapi tak pass2.. susah sgt level 33..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...