Monday, March 4, 2013

Sighhh.....

Sometimes I wish I am a lawyer.


Banyaknya borang nak isi!!!

Terasa macam nak kawen dulu pulak, hehehe...

But I guess in a good way, alhamdulillah, we found a buyer for the house. I am praying really hard that everything will go smooth and through. Well, property business is not really my forte, hehe..

Kepada Candy Crusher yang lain, how la did you get through level 38? Dah dua hari I main, faiiillll!!! Geram tau, rasa macam nak beli extra 5 moves je dari FB, hihihi.. Harap-harap tak terjebak sampai gitu lah.

As for Aiyu, she is doing good. Skang ni hobi baru, memancing.


Thank you Uncle Jon!

Gigih jugak dia cuba memancing, dapat sekor ikan, riuh satu rumah. 

"Mommy, mommy, lookkkkk!"

Okay nak... :D


Cuma balik Malaysia ni, dia jadi sasaran nyamuk. Kesian dia, hari-hari garu. Sekarang ni dah kurang sikit lah, pasal nyamuk dah boring tengok dia kot, hehehe.. Gigih dia suruh sapu krim setiap hari,

"Mommy, medicine"

"Ok, don't touch"

Yang benar,
Tuan tanah yang sudah naik 3 kg

13 comments:

Nota Cikgu Anum said... BALAS

ya Allah rambut berselerak pon still cun nak :)

Adell's Closet said... BALAS

Hehe cik aiyu cute!!!my doter pun selalu kene serangan nyamuk..kak huda becuti kat malaysia bape lama?

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Sama jer ngan anak2 K.Sham. Nyamuk jakun jumpa muka baru kut. Ke darah org mkn kambing ni best sgt. Dah tu garuk2, kudis, kopek2, kudis lagi, kopek lagi.. sampailah abis cuti summer.

P/s;
Dagu botox tuuuu..

Konot said... BALAS

omaigod 3 kg!! tak pe balik US kang ber zumba balik! heheh

cik chinta said... BALAS

alahaiii...cute nye aiyu, hrp2 baby nt cute cm ni jg

sabira said... BALAS

hello hunny bunny aiyu,i miss ur updates..xoxo

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... BALAS

manis nya anak dara akak

farah said... BALAS

Cik Aiyu pun looks like dah naik 3kg juga judging by dat last pic...hehe...comeyy still tauu...I pun tgh addict main game tp fruit swiped kat android smpai Fatehah agak terabai...my hubs ugut nk uninstall...kekekeke...so addictive kan game2 ni...

Fifi Nadhrah said... BALAS

gigih memancing ye aiyu.. nanti bagi aunty sikit ikan tu..

.. said... BALAS

main candy tu offline .. sangkut kat level 31 .. heheheh

perfumeRack said... BALAS

hi tuanrumah & aiyu!

selama ni jadik silentreader jek but since tuanrumah juga addicte candycrush seperti saya maka terimalah:

http://candycrushsagaallhelp.blogspot.com

ala-ala manual book gitu macam mana nk lepaskan stage kat dalam candycrush..

goodluck sis!hehe

Dinas Aldi said... BALAS

Yg merah2 kat dahi tu nyamuk punya keja la? Adoyai..Tapi kena geget dek nyamuk pun tetap maintain comel :)

Wawa Tasliman said... BALAS

comelll nya.. sweet je tengok dia senyum.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...